Yoga
Massage
Culemborg

voor wie

door wie

kosten

contact

Andrea aan het masseren

Therapeutische massage:

Spanningshoofdpijn
Deze massage is erop gericht de pijn in hoofd, schouders en nek te verlichten. De massage begint bij de voeten. Het hele lichaam wordt gemasseerd, maar de nadruk ligt op het bovenste deel van de rug, de schouders, de nek en het hoofd. Tijdens de lichaamsmassage is speciale aandacht voor punten op de meridianen die de hoofdpijn zullen verlichten. De techniek die gebruikt wordt is nog steeds acupressuur. De druk is steviger dan bij een ontspanningsmassage en gaat tot 2 cm onder de huid. Er wordt minder gebruik gemaakt van stretches.

(Lage) rugpijn
Deze massage is erop gericht de pijn in de (lage) rug te verlichten. De massage begint bij de voeten. Het hele lichaam wordt gemasseerd, maar de nadruk ligt op de rug. Ook worden punten op de benen en op de buik gemasseerd die ontspanning in de rug teweeg brengen. Techniek en druk zijn hetzelfde als bij spanningshoofdpijn.

Nek- en schouderklachten
Deze massage is erop gericht de pijn in dit gebied te verlichten. Ook bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd. De nadruk ligt op het bovenste gedeelte van de rug, de schouders, de nek en het hoofd. Drukpunten op de rest van het lichaam die verlichting brengen in de schouders worden meegenomen. Ook worden stretches toegepast die de beweeglijkheid van de nek en de rug bevorderen.